Thursday, October 29, 2009

Sepang Drag Battle Round 4 @ 31/10/2009


3 of us ( Me, my hubby & of cuz my little Adam) planning to watch Sepang Drag Battle 2009 Round 4 . All of us share the same interest...car racing!! Hehehe...




Before married, after married & even dah ada Adam pun both of us still ber'racing'. I Still remember on year end 2005 & early 2006. Lepas abis pantang, sy megekor my hubby gi racing haram kat Shah Alam. Uhhh sungguh trill, buat kete Putra kaw kaw punye then carik game...Iqbal is my fav rider yg sgt best!


video

Putra yg lampu sepet tuh yer...menang tau!

Tp itu dulu....skrang kami dah insaf ! :P Serious!!!

Since dalam perut, Adam dah biase ngan bunyi ekzos kete our EG9 & Putra yg bising memekak. Sampailah dah umur 4 thn..environment tu tak berubah. Dalam bilik penuh ngan hot wheels. My hubby selalu bawak dia gi workshop dr pagi sampai petang....Lagipun Adam suke naik kete yg ekzos bising memekak, 2 doors car.Even he can recognise model of the car. Mane Neo, mane Putra, mane Satria, mane GTi...oh ye katanya Naza Citra tak laju...okeh!So rasenye dah sampai mase nak bwk Adam gi tengok live Drag Battle nih. Dia pun dah leh dgr kata. We plan dok kat main grandstand je cuz paddock tak sesuai utk Adam. Walaupun best!!




Adam excited sgt bile tunjuk video drag race kat YouTube...jerit2 " Adam nak pegi sini...nak pegi sini"!! Hopefully takdelah ape2 hal last minute. Aminnnn....

No comments:

Post a Comment