Wednesday, July 28, 2010

Craving for everthing

Tgk title saje sungguh kurang sopan. Okeh I had to confess something, about my weight. Sebenarnye within 2 month sudah naik almost 2 kg cos Im craving for almost everything :) Blame my tekak :( not me.Makan slimming pill ker, PB ker, tekak tak penah berubah ...ermmmm


1.Ayam Penyet
Saya suka Ayam Penyet Ria kat PJ tuh.Kalau kat Curve tu pedas sangat, berasap satu kepala. Tu belum kira peluh, potong stim jer mkn :) tp layan jugak



2.Nasi Ayam & Kuih Udang Semenyih

Nasi ayam kat sini memang best. Best sampai org sanggup beratur panjang. Gerai dia tepi jalan saje, gerai buruk jer sebenarnye. Dulu masa dok TTS sabtu ahad mesti layan nih sebab malas nak masak atau balik umah makcik / parent. Tapi sekarang tidak lagi. Jauh..tak kuase. Kalau teringin sgt baru mengedik minta hubby tolong belikan.


3.Express Teppanyanki Pavillion

Banyak-banyak teppanyanki kat Food Republic,Pavillion. Owh semalam sudah cite. Hari ni cite lagik.Byzura Byzura !

2 comments:

  1. semua sedap tu...tibe2 I pun rasa nak esp yang last tu..

    ReplyDelete