Tuesday, August 31, 2010

Mama....Adam tak larat....

Adam sekarang dah malas nak jalan & mesti merengek2 mintak dukung. Start bila 1st Ramadhan hari tu. Selalunya babahnyalah jadi mangsa.Bukan sekali tapi dah banyak kali terkena. Sampai je MV mintak dukung. Sampai jer Pavi mintak dukung.Tensi babahnya.

So we all decided to used back his SCR 3 Jogger but before that we all tanya Adam whether his ok with stroller. Dia jawab " Okeyyyyy" Ngada kan. Senang tak payah sakit2 pinggang :) Our 1st trial was last Wednesday. Masa iftar kat Madam Kwan Pavi with Twin Abg & Eifa.....



Adam memang suka cos tak letih.Diam dok relax dalam stroller sambil main PSP. Bila guna escalator dia turun dari stroller then naik balik :) Yang kesian stroller tulah...Adam 22kg tuh. Kalau boleh bercakap stroller tu dah tentu dia menjerit2 mintak tolong :) But the best things is boleh sangkut2 barang..hehehe..

Nasib baiklah, I still simpan this stroller. Lain dah sedekah kat orang :)

1 comment: