Monday, November 22, 2010

Supper @ Pajam

When I received a phone call from Kak Ina last Sat ajak makan2 supper at Pajam, Im a bit lost sebab can't imagine how Pajam looks like :) From Saujana Impian around 9 pm sampai sana less than 15 min ikut Lekas Highway.

Pajam ni rupanya macam Hulu Langat/Beranang. Sebab pegi malam so tak nampak apa :) Kedai makan ala2 Thai Seafood yang gile ramai orang yang macam tak terlayan. Namanya H & H Seafood.Sampai dah abis makan pun air tak sampai :)


We ordered otak2 (mantops neh), char kuey tiaw (tak sedappp), sotong kangkung (boleh tahan), tauhu bakar (boleh tahan) and kerang rebus (just nice).


That nite, Kak Ina belanja. Thanks a lot :) We plan nak makan seafood kat belakang parkroyal. Auwww....leleh :)

4 comments:

  1. this is the time to melantak and blame the baby.
    go, babe..dont u ever feel guilty, smpi la dah deliver nanti.hik hik

    ReplyDelete
  2. mrs.bee: blakang park royal ada macam gerai makan.stall yg paling ujung depan kedai runcit. http://byzurarazali.blogspot.com/search/label/Seafood%20Imbi

    ReplyDelete
  3. belakang park royal? kedai auntie ek, yang hujung sekali kan? memang sedap kan situ. selalu gak pi makan kat sane

    ReplyDelete