Friday, April 15, 2011

Home Town Yong Tow Foo Ampang



Sudah lama tak pegi sini.Rasanya adalah dalam 4/5 tahun.One of the reason sebab susah nak parking at this area. Tawaf 10 kali belum tentu dapat parking :) Last week, I had to visit the bank before my maternity leave, soo no choicelah. But actually nothing to worried sebab I had my "Special Driver" with me. Mak dah tak larat nok nak drive, lainlah parking depan mata no hal punye :) Kang tawaf punye tawaf takdok parking terberanak pulak dalam kereta ..hehehe


We take this oppurtunity makan lunch kat sini :) Nasib baik still early,kalau tak mesti penuh.



Mine! Ikan kembung Masak Asam & Kailan with Nasi Putih :)



Hubby punye...orang nak diettt...


So, esok kita nak makan ape ek?

1 comment:

  1. sedap nyer.. i pun suka kembung msk asam tu.. yums :)

    ReplyDelete