Sunday, October 16, 2011

Birthday Babah-Backdated entry

Entry dah basi but aku masih nak post sebab buat kenangan. Kalau tidak terperuklah gambar2 dalam external HD lglah teruk :) Ya, memang pemalas nak update blog masa preggy. Ingatkan masa confinement tu rajin, tapi hampehdotcom jugak. Ingatkan pas abes confinement mood blogging tu ok, tapi ke laut jugak :) Suka bloghop saja, tapi tak tinggal any comments pun :) Ni bila godek2 camera, macam ehhhhh melambak tak update rupanya :) So, random picture sajelah..hehehehe

Venue: Belanga Empire



My niece (Ika & Ica)


Dah kenyang,nak makan cake pulak


Ni baru sampai, Babah sedang bercerita


Yang tiup cucunya, Atuknya tengok je


My Hub rebut ceri :P


Gathering family sangatlah seronok. Especially bila Babah seronok. Lepas lunch kat Belanga, bawak Babah jalan2 sekejap pas solat Zuhur lepas kat Starbucks. Then balik, lepak rumah my SIL, CikYam layan DVD & Dominos. Best!!

1 comment:

  1. better late than never, chewah. ada je orang baca :)

    ReplyDelete